МЗЕС ЈА ПОДИГНУВА ПРОФЕСИЈАТА НА ПОВИСОКО НИВО

ЗОШТО ДА СТАНЕТЕ ЧЛЕН?

Со зачленувањето во нашата организација ќе станете дел од лидерската стоматолошка фела, ќе се вмрежите со колегите од целата територија на Македонија.

Ќе можете да го едуцирате целиот ваш тим, ќе се запознаете директно со поволностите што ги нудат веледрогериите спонзори на нашите настани.

Ќе можете и самите да подготвите ваша презентација за клинички случаи за стручна дискусија на некој од нашите научни клубови, ќе добиете навремени информации за годишниот симпозиум и постојано ќе бидете во тек со актуелни стоматолошки теми.

ЗА ДА СТАНЕТЕ ЧЛЕН

Потребно е да пополните
пристапница и да ја испратите на е-пошта(info@mzes.mk)
на здружението.
За 2022 година износот од 1000 денари се уплаќа на жиро сметка.

КЛИНИЧКИ СЛУЧАИ